fitness programma's

Fitness programma’s Thetra in Groningen

Bij de vrije fitness kunt een een keuze maken tussen verschillende fitness programma’s. De fitness is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. U kunt op onze openingstijden terecht in onze trainingszaal met uw geldige fitness abonnement.
Bij Thetra is altijd een fysiotherapeut aanwezig om uw trainingsprogramma op te stellen afhankelijk van uw wensen. Mocht u lichte lichamelijk klachten hebben dan wel in het verleden gehad hebben, dan kan de fysiotherapeut u adviseren.

Thetra heeft de volgende programma’s als uitgangspunt:

  • Keep fit combinatie

    Dit programma bestaat uit een combinatie van conditionele- en krachtoefenvormen, waardoor beide facetten getraind worden.

  • Keep fit cardio

    Speciaal voor mensen die specifiek het conditionele aspect willen trainen, b.v. in combinatie met een diëet om vetverbranding te bevorderen.

  • Individueel programma

    Voor specifieke trainingswensen kan het programma op maat samengesteld worden. Ook kan men na de behandeling van de medische trainingstherapie met zo’n programma doelgericht de training voortzetten.

Prijzen
Fysiofitness valt onder de abonnementsprijzen van fitness: zie ook tarieven fysiofitness. Mocht u Menzis verzekerd zijn met fysiotherapie in uw aanvullend pakket dan is het mogelijk de fysiofitheidscan vergoed te krijgen.

Openingstijden
U kunt op al onze fysiofitness openingstijden bij ons terecht voor de fitness zonder het maken van een afspraak.

Parkeren
Thetra heeft een eigen parkeerplaats voor enkele auto’s. Is deze vol dient u aan de straat te parkeren. Dit is betaald parkeren.