THETRA

centrum voor therapie en training
MSK-arts
MSK-arts THETRA

MSK-arts THETRA

De MSK-arts is een specialist op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat. De arts behandelt klachten van de rug, nek en schouder. Tevens ook heup, arm, been en hoofdpijnklachten.  

fysiotherapie medisupport

Fysiotherapie en fitness

Medisupport biedt reguliere fysiotherapeutische behandelingen daarbij maken we gebruik van verschillende behandelmethoden. Ook heeft Medisupport fitness en een vitaliteitslijn.

Overige zorgaanbieders THETRA

Op de 1e verdieping van het gezondheidscentrum Thetra zijn een aantal zorgaanbieders permanent gevestigd.

Het werkterrein van de MSK-arts

MSK-arts Thetra

Het werkterrein van de MSK-arts is tweeledig:

 

1. Veel van de klachten die zich voordoen aan het houdings-, steun- en bewegingsapparaat worden geduid als aspecifiek. Veelal blijkt dat dergelijke klachten enerzijds atypisch zijn en anderzijds berusten op functie- c.q. bewegingsstoornis. Deze klachten van bewegingsbeperking en/of pijn gaan gepaard met disfunctie van afzonderlijke gewrichten dan wel van een gehele bewegingsketen c.q. diverse gewrichten. 

 

 

2. De MSK-arts stelt een diagnose op basis van een beoordeling van houding-, stand- en functiestoornissen, mechanisch/orthopedisch en neurologisch onderzoek en beeldvorming. Op basis hiervan kan de MSK-arts adequaat zelf behandelen of doorverwijzen naar het juiste specialisme. Dit voorkomt operaties (artikel Spine) en toewijzing van eerstelijnsklachten van het houding-, steun- en bewegingsapparaat aan een hooggekwalificeerde specialist. 

MSK-arts

Afspraken kunt u maken via het  telefoonnummer: 06 1234 7703

Informatie over tarieven en vergoedingen

Aanmelden behandeling MSK-arts

Via dit aanmeldingsformulier kunt u zich als nieuwe klant aanmelden

Afmelding afspraak MSK-arts

Via dit formulier kunt u uw geplande afspraak annuleren.

NB. Afspraken die minimaal 24 uur van te voren zijn geannuleerd  (telefonisch, voicemail, annuleringsformulier of per mail) worden niet in rekening gebracht.

VAKANTIE PERIODE

De praktijk van de msk-arts Thetra is wegens prive omstandigheden gesloten. De praktijk zal begin september weer geopend zijn.

Aanmeldingen of annuleringen kunt u doorgeven via het webformulier op de site.