Zorgaanbieders gezondheidscentrum THETRA

Op de begane grond en de 1e verdieping van het centrum zijn een aantal zorgaanbieders permanent gevestigd

Zorgaanbieders begane grond (naast de MSK-arts)

Fysiotherapie Medisupport lokatie Thetra

Medisupport biedt reguliere fysiotherapeutische behandelingen voor het houdings-en bewegingsapparaat en daarbij maken we gebruik van onderstaande behandelmethoden.
Naast (sport)fysiotherapie biedt de praktijk ook trainingsprogramma’s ter verbetering van fysieke mogelijkheden en ter preventie van blessures of aandoeningen. Deze trainingsbegeleiding kan ook als preventieve, alternatieve of extra training worden ingezet (d.m.v. aquajoggen, kracht- en/of looptrainingen)

Zorgaanbieders 1e verdieping gezondheidscentrum THETRA

Praktijk Lispeltuut

Vind je levenslust en veerkracht terug bij stress, burn-out of trauma

Misschien heb je het gevoel dat je meer uit het leven wilt halen

Telefoon:

06 29156794

Contact:

Mirjam van Huffelen

Japanse acupunctuur TONSAN

Gezondheid als uitgangspunt
Voordat je echt ziek bent, krijg je subtiele signalen van disbalans: je voelt je niet fit, je slaapt slecht, of  je hebt kleine of grotere ongemakken die regelmatig terugkeren. Vanuit westerse geneeskunde gezien is er (nog) geen aandoening die aantoonbaar of behandelbaar is. Voor een acupuncturist, die de mens als geheel bekijkt, is dit juist terrein voor behandeling.

Telefoon:

 +31 620851405

Contact:

Ton van Huffelen

 info@tonsan.nl

Schoonheids specialiste en pedicure Daisy Roman

U kunt terecht bij Daisy Roman’s schoonheidssalon voor verzorgende schoonheids- en pedicure behandelingen. De salon is gevestigd midden in de stad Groningen in het gezondheidscentrum THETRA op de 1e verdieping.

In de ruime salon worden de behandelingen zorgvuldig, vakkundig, professioneel en met betrokkenheid en aandacht gegeven. Duidelijkheid en eerlijkheid geeft u vertrouwen in de behandeling en producten, in ons en de salon. Met vakkennis, specialisaties en hoogwaardige producten worden zichtbare resultaten bereikt. We begeleiden u van begin tot eind en hierbij verzorgen we alles.

Telefoon:

 +31 625320306  
of
 +31 (0)505345663

Contact:

Schoonheidsspecialiste, pedicure Daisy Roman

Shiatsumassage en NLP Karin Thomassen

U kunt kennis maken met mijn praktijk voor shiatsu en NLP (neuro linquistisch programmeren) gedrags- en verbaaltherapie in Groningen stad.

Massage is voor iedereen.
Om lichaam en geest volledig tot rust te laten komen.
Ter preventie en verlichting van gezondheidsklachten, zowel geestelijk als lichamelijk.
Behandeling en preventie van blessures en een sneller herstel van het lichaam. 

Telefoon:

+31620087723

Contact:

Shiatsu masseuse en
N.L.P. gedrags en verbaaltherapeute

Karin Thomassen

Yogastudio Henny Hollander 

Bij Henny wordt les gegeven in hatha en raja yoga. Gespecialiseerd in hatha yoga voor lichamelijk gehandicapten / chronisch zieken. De lessen zijn zowel overdag als ’s avonds. Geeft bijscholingen aan yogadocenten in de specilalisatie ‘yoga voor fysiek beperkten/chronsich zieken’. De bijscholing is geaccrediteerd door de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Gedurende het seizoen worden er workshops georganiseerd, o.a. kinderyoga, yoga-meditatie zondagochtenden en yoga-meditatie weekenden op Schiermonnikoog.
Op verschillende prettige locaties in de stad Groningen worden de yogalessen en workshops gegeven. Naast de yoga geef ik voetreflex therapie.

Telefoon:

+31613977889

Contact:

Yoga studio Henny Hollander

 henny@home.nl

Anke van Helden

Met alles wat je bent.

Therapie, coaching & supervisie, mindfulness en orthopedagogiek

Iedereen is van betekenis

In mijn werk, onder andere als coach en therapeut vind ik het belangrijk dat iedereen welkom is. Met alles wat je bent en alles wat er is.

Zelf heb ik ervaren, en ik zie het vaak bij anderen, dat de gebeurtenissen die we meemaken op een bepaalde manier van betekenis zijn. Van betekenis in jouw eigen, persoonlijke & professionele verhaal.

Telefoon:

+31651034790

Contact:

Anke van Helden

 info@ankevanhelden.nl