fysioprevent groepstraining Groningen

Fysioprevent groepstraining in Groningen

Sporten onder begeleiding
Fysioprevent is een groepstraining fitness (8 tot 10 personen), onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het programma bestaat uit 16 trainingen, één keer per week op een vast uur.

Het trainings uur begint met een gezamenlijke warming-up, daarna een individueel deel waarbij u op de krachttrainingsapparatuur traint met uw eigen op maat gemaakte trainingsschema. Het uur wordt afgesloten met een gezamenlijke cooling-down b.v. fietsen, roeien of lopen.

Na de intake stelt onze fysiotherapeut een op maat gemaakt programma voor u samen, afgestemd op uw mogelijkheden en wensen. U kunt indien nodig een afspraak maken voor een houdings- en bewegingsonderzoek of een fittest, zodat uw programma nog beter op u afgestemd kan worden.

Fysioprevent is voor iedereen die:

  • geen directe klachten heeft maar dit wil voorkomen.
  • geen directe klachten meer heeft en bij de fysiotherapie is uitbehandeld.
  • wil werken aan zijn of haar eigen fitheid in groepsverband.

60+ fit

60+fit is voor mensen van 60 jaar en ouder die de fitheid en kracht van hun lijf willen behouden en/of verbeteren. Bovendien sport u met leeftijdsgenoten en in een omgeving waar uitstekende begeleiding aanwezig is.
We hebben specifieke groepen met 60 + fitters.

Stel het niet langer uit

Bel ons voor een afspraak. Of indien u nog enkele vragen heeft : een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Tel nr.  050-5256890