praktijk informatie Fysiotherapie en MSK-arts

Praktijk informatie Thetra Fysiotherapie en MSK-arts

Hier treft u de praktijk informatie Thetra: Fysiotherapie in Groningen en MSK -arts. Wij zijn een dynamische praktijk gericht op fysiotherapie en musculoskeletale geneeskunde (MSK-arts) in brede zin. Ook bieden wij diverse specialisaties binnen de fysiotherapie om u nog gerichter te kunnen helpen. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen bij lichamelijke klachten en samen met u het maximale eruit te halen.

Praktijk informatie Thetra: Het Fysiotherapie team en de MSK-arts 

Fysiotherapie Groningen Thetra heeft enthousiast team van medewerkers. Deze zijn verdeeld in Fysiotherapeuten, MSK-arts, en secretarieel personeel. Hier kunt u zien wie bij ons werkzaam zijn.

Praktijkreglement Thetra en informatie

U kunt zich telefonisch (050-5256890) , per mail of persoonlijk bij de balie aanmelden. Bij aanmelding wordt er gevraagd naar uw NAW gegevens, BSN nummer, uw verzekering en (indien van toepassing) de verwijsbrief. Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u behandeld wilt worden door een gespecialiseerd fysiotherapeut. meer informatie >>

De betalingsvoorwaarden van de praktijk

De betalingsvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandelingsovereenkomst tussen u als cliënt en de fysiotherapeut. We richten ons aan de richtlijnen van de landelijke vereniging fysiotherapie (KNGF)

De voorwaarden zijn in te zien op de website en zijn te vinden in de wachtkamer van de praktijk.

Parkeren bij de praktijk

Thetra fysiotherapie en MSK-arts hebben een eigen parkeerplaats voor 7 auto's, deze parkeerplaatsen zijn gelegen aan de achterkant van het gebouw. Is deze vol dient u aan de straat te parkeren, dit is betaald parkeren.