medewerkers-thetra-groningen

Medewerkers Thetra, Fysiotherapie in Groningen en MSK-arts

MSK-arts J.Ditzel
Josephine Ditzel

Arts orthomanuele geneeskunde
Arts musculoskeletale geneeskunde (MSK- arts)

Josephine Ditzel heeft sinds 1997 haar eigen artsenpraktijk voor orthomanuele geneeskunde binnen Thetra. Nadat zij haar studie geneeskunde in 1989 heeft afgerond aan de rijksuniversiteit te Groningen, is ze zich gaan specialiseren als arts manuele geneeskunde te Eindhoven. Na een periode waarin ze ervaring heeft opgedaan bij diverse artsenpraktijken en als docent aan de hbo-v, heeft ze zich gevestigd binnen Thetra. De naam orthomanuele geneeskunde is veranderd, klik hier.

Inge Koenen

Inge Koenen

Sportfysiotherapeut
MSU echografist
Shockwavetherapie specialist

Inge Koenen is fysiotherapeut en praktijkhouder. In 1989 is zij afgestudeerd in Arnhem en heeft eerst in verschillende praktijken gewerkt alvorens ze in 1997 haar eigen praktijk Thetra fysiotherapie begon. Na haar studie heeft zij zich verder gespecialiseerd en is nu geregistreerd sportfysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut. Haar andere aandachtsgebieden zijn o.a.: nek/schouderklachten, lage rugklachten, knie revalidatie, zoals voorste kruisbandrevalidatie, shockwave therapie, echografie, medical taping.

Naast haar werkzaamheden als fysiotherapeut in de praktijk heeft zij als grote passie onderwaterfotografie en duiken.

Sinds een aantal jaren is zij in de praktijk gespecialiseerd in muskelo-skeletane echografie en in shockwavetherapie (radiaal en gefocusseerd).

In de vrije tijd doet Inge graag aan sport en is in het bos te vinden op een mountainbike of op de racefiets.

Medewerker fysiotherapie Remco de Lange

Remco de Lange

Fysiotherapeut
Dry-needling specialist

Remco de Lange is in juni 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 2014 werkt Remco partime bij Thetra. Inmiddels heeft Remco ervaring opgedaan met triggerpoint behandelingen en werkt veel met triggerpointmassage in combinatie met Dry Needling. Medical taping, triggerpointmassage en shockwavetherapie zijn z’n specialisaties.

 • Opleiding: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Groningen
 • Specialisatie: Dry needling
 • Specialisatie: triggerpoint massage
Medewerker fysiotherapie Esther Schipper

Esther Schipper

Fysiotherapeut
Shockwavetherapiespecialiste
Msu echografie

Esther Schipper werkt sinds 2015 bij Thetra als fysiotherapeute en heeft zich gespecialiseerd in shockwavetherapie onder echo. Samen met Inge en Manon vormt zij het shockwaveteam.

Haar  verdere specialisaties liggen vooral op het gebied van (sport)revalidatie en medische fitness. Ze is zeer ervaren in het geven van groepstrainingen. Het is voor haar de uitdaging om mensen die weinig of zelden aan sport doen hiervoor enthousiast te maken. Esther heeft zich gespecialiseerd in schouderrevalidatie en tevens de revalidatie na de epte behandeling.
Naast bovengenoemde activiteiten op het gebied van training en begeleiding doet ze de algemeen fysiotherapeutische werkzaamheden, zoals het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat op individuele basis.

Naast haar fysiotherapeutische kwaliteiten is Esther ook zwemtrainster en in deze hoedanigheid erg actief bij de zwemvereniging ‘de Golfbreker’.

 • Opleiding: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Groningen
 • Specialisaties: (sport)revalidatie, schouderrevalidatie
 • MSU echografie en shockwavetherapie
Jelle Wetterauw

Jelle Wetterauw

Fysiotherapeut

Vanaf maart 2019 is Jelle werkzaam als fysiotherapeut bij Thetra.

Na zijn opleiding tot fysiotherapeut in Groningen heeft hij op meerdere plekken in Noord –Nederland gewerkt. Zijn interesses liggen o.a. in de neurologie, psychologie en vooral sportfysiotherapie.

In zijn vrije tijd is hij vaak in de sportschool te vinden of een nieuwe sport aan het ontdekken. Ook is hij graag op reis.

 • Opleiding: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Groningen
 • Specialisaties: COPD revalidatie
 • Specialisaties: motorisch leren, sportpsychologie
 • Specialisaties: sportgerelateerde klachten, medical taping
Medewerker fysiotherapie Manon Lindeboo

Manon Lindeboom

Fysiotherapeut

Manon Lindeboom werkt sinds juni 2018 bij Thetra. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van volwassenen en chronisch zieken. Na haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in Dry Needling en Shockwave therapie. Daarnaast heeft ze veel ervaring met het individueel behandelen in de behandelkamer en de medische training.

Manon is sinds januari 2018 lid van het Rugnetwerk Noord Nederland.

Om haar conditie en kracht goed te houden is ze regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast doet ze aan dansen.

Interessegebieden: reumatische klachten en COPD klachten en revalidatie ervan, behandelen chronische peesklachten

 • Opleiding: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Groningen
 • Opleiding: ODNS Dry needling de Berekuyl
 • Specialisaties: Dry needling
 • Specialisaties: sportgerelateerde klachten, medical taping
 • Specialisaties: rugklachten en COPD revalidatie
 • Specialisaties: echografie als feedbacksysteem bij aspecifieke rugklachten
Medewerker Thetra Hendrikje Pijl

Hendrikje Pijl

Administratief medewerkster / boekhouding

Hendrikje Pijl is sinds 1 maart 2011 werkzaam bij Thetra als administratief/secretarieel en boekhoudkundig medewerkster. Inmiddels is zij een bekend en belangrijk gezicht binnen de praktijk en een bindend contact tussen patiënt en behandelaar.

Bij haar kunt terecht met al uw vragen over zorgverzekeraars, vergoedingen, facturering of voor het maken van uw afspraak.

Relevantie hobby’s, sport, overig: wandelen, fietsen en lezen.

 • Opleiding: MEAO