nieuws fysiotherapie in groningen

Nieuws Thetra in Groningen

Openingstijden feestdagen:

Thetra is gesloten op 1e kerstdag woensdag 25 december, 2e kerstdag donderdag 26 december en nieuwjaarsdag woensdag 1 januari 2020.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond 2020 toe.

Nieuws t.a.v. de benaming: MSK arts

Vanuit de beroepsgroep is een nieuwe naam geïntroduceerd i.p.v. arts orthomanuele geneeskunde ( arts OMG) dit zal vanaf 1 januari 2017 veranderen in:

Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde ( MSK-arts).

De naam van de beroepsvereniging zal dan tevens veranderen van NVOMG ( Nederlandse vereniging voor artsen Orthomanuele Geneeskunde) in de de nieuwe naam NVAMG ( Nederlandse vereniging van Artsen voor Muskuloskeletale Geneeskunde).

Echografie bij Thetra:

Nieuw in de fysiotherapie is echografie bij Thetra, dit wordt als aanvullende diagnostiek en evaluatiemiddel door de fysiotherapeut/arts gebruikt waardoor gerichter behandeld kan worden. Er zijn verschillende medewerkers die hier vergevorderd in zijn en al jaren scannen.

Medical taping concept

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. De achtergrond gedachte is, dat spieren niet alleen nodig zijn voor beweging maar daarnaast ook bepalend zijn voor bijvoorbeeld de bloed- en lymfecirculatie en de lichaamstemperatuur. Als spieren niet goed functioneren, kan dat dus een scala van klachten en aandoeningen geven.

Nieuws over wat is EPTE

Echogeleide percutane electrolyse is een nieuwe behandelmethode bij peesklachten.

Centrum Thetra verhuur: kantoorruimte / praktijkruimte

Op de eerste etage hebben wij diverse ruimten in de verhuur.

Beschikbaar met ingang van 1 januari 2020 op dagdeelbasis (4 uur);
een ruimte van 30 m2 geheel gemeubileerd en een ruimte van 80 m2 geschikt voor groepslessen zoals yoga ed.(verhuur op dagdeelbasis, nog een paar dagdelen beschikbaar).

Beschikbaar met ingang van 1 januari 2020 voor permanente verhuur: Een ruimte van 65m2 geschikt voor b.v. kantoorruimte, behandelruimte.

Voor meer informatie: Thetra, tel.: 050-5256890 of zie de website