nieuws fysiotherapie in groningen

Nieuws Thetra in Groningen


Zomervakantie Thetra:

Thetra heeft in de maanden juli en augustus een zomerrooster voor de fitness, als u online reserveert ziet u de tijden die mogelijk zijn in deze maanden.

Fitness en reserveren bij Thetra:

De fitness is vanaf woensdag 19 mei weer open!
Training is dan ook weer alleen op afspraak mogelijk. Deze online reservering is ook te vinden onder het kopje Fitness, pagina reservering fitness.
We zorgen er samen ook met u voor dat iedereen op een verantwoorde manier in de trainingszaal kan sporten. Volg daarom de aangegeven route en aanwijzingen van het personeel.

  • Bij klachten (niezen / hoesten / koorts etc.)  verzoeken we je om thuis te blijven en de afspraak te annuleren. Heeft u een fysiotherapie afspraak, deze kunt u bij klachten ook op afstand doen (telefonisch of beeldbellen).
  • Kijk ook op de website van het RIVM.

Centrum Thetra verhuur: kantoorruimte / praktijkruimte

Op de eerste etage hebben wij diverse ruimten in de verhuur.

Beschikbaar met ingang van 1 januari 2020 op dagdeelbasis (4 uur);
een ruimte van 30 m2 geheel gemeubileerd en een ruimte van 80 m2 geschikt voor groepslessen zoals yoga ed.(verhuur op dagdeelbasis, nog een paar dagdelen beschikbaar).

Beschikbaar met ingang van 1 januari 2020 voor permanente verhuur: Een ruimte van 65m2 geschikt voor b.v. kantoorruimte, behandelruimte.

Voor meer informatie: Thetra, tel.: 050-5256890 of zie de website