nieuws fysiotherapie in groningen

Nieuws Thetra in Groningen

Nieuws van Thetra betreffende de overgang Paterswoldseweg: gesloten

Nieuws: De spoorwegovergang bij de Paterswoldseweg in Stad is van 15 tot 29 oktober afgesloten voor alle verkeer.

Vanaf half oktober tot augustus volgend jaar is de overgang bovendien dicht voor auto’s. Fietsers en voetgangers kunnen er dan wel langs, met uitzondering dus van de periode 15 tot 29 oktober. zie tvnoord

Nieuws t.a.v. de benaming: MSK arts

Vanuit de beroepsgroep is een nieuwe naam geintroduceerd i.p.v. arts orthomanuele geneeskunde ( arts OMG) dit zal vanaf 1 januari 2017 veranderen in:

Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde ( MSK-arts).

De naam van de beroepsvereniging zal dan tevens veranderen van NVOMG ( Nederlandse vereniging voor artsen Orthomanuele Geneeskunde) in de de nieuwe naam NVAMG ( Nederlandse vereniging van Artsen voor Muskuloskeletale Geneeskunde).

Echografie bij Thetra:

Nieuw in de fysiotherapie is echografie bij Thetra, dit wordt als aanvullende diagnostiek en evaluatiemiddel door de fysiotherapeut/arts gebruikt waardoor gerichter behandeld kan worden. Er zijn verschillende medewerkers die hier vergevorderd in zijn en al jaren scannen.

Medical taping concept

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. De achtergrond gedachte is, dat spieren niet alleen nodig zijn voor beweging maar daarnaast ook bepalend zijn voor bijvoorbeeld de bloed- en lymfecirculatie en de lichaamstemperatuur. Als spieren niet goed functioneren, kan dat dus een scala van klachten en aandoeningen geven.

Nieuws over wat is EPTE

Echogeleide percutane electrolyse is een nieuwe behandelmethode bij peesklachten.

Centrum Thetra verhuur: kantoorruimte / praktijkruimte

Op de eerste etage hebben wij diverse ruimten in de verhuur.

Beschikbaar met ingang van 1 januari 2019 op dagdeelbasis (4 uur);
een ruimte van 30 m2 geheel gemeubileerd en een ruimte van 80 m2 geschikt voor groepslessen zoals yoga ed.(verhuur op dagdeelbasis, nog een paar dagdelen beschikbaar).

Beschikbaar met ingang van 1 januari 2019 voor permanente verhuur: Een ruimte van 65m2 geschikt voor b.v. kantoorruimte, behandelruimte.

Voor meer informatie: Thetra, tel.: 050-5256890 of zie de website